Hajnalka
 Fotók kisállatok felügyeletéről
 
  • 30 évek
  • Békéscsaba
  • Ha szeretné, fényképeket is küld a kisállat-felügyeletekről.
  • Elérhető: 25 napja
  •  Művészeti szakközépiskola, Békéscsaba
  •  Éjszaka az otthonomban
  •  Látogatás és játék
  •  A nap folyamán az otthonomban
Nyelvek

Hajnalka L.

1 000 Ft/óra

2 400 Ft/nap

  • 30 évek
  • Covid-19 védőoltás

Rólam

Kedves gazdik!
Gyerekkorom óta rajongok az állatokért, életem során már sok állattal megosztottam az otthonomat, most is öt macskával, két nyuszival és egy kutyával osztozom a házon. :)
Örömmel vállalom macskák és nyulak felügyeletét.
Megegyezés szerint házhoz is megyek, de a kisállatok nálam is elhelyezhetők a nyaralásotok, elutazásotok idejére.
Macskák esetén:
Oltott és 1 évnél nem régebbi fiv/felv teszt esetén a lakótérben is szívesen látom őket, de ilyen esetben mindenképp figyelembe kell venni a cica természetét, szocializáltság, és hogy hogyan reagál a fajtársak jelenlétére. A lakótérben csak részlegesen van lehetőség elkülönítésre (pl. éjszakára), így ezt az opciót akkor érdemes választani, ha a cica nem stresszel az új helyzetektől.
Minden egyéb esetben egy lakótéren kívüli, jelenleg aktívan nem használt lakrészben tudom elhelyezni a cicát. Itt teljesen szabadon mozoghat 42 négyzetméteren, a fűtés télen megoldott. Ilyen esetben az éjszakát leszámítva is több órányi aktív foglalkozást tudok biztosítani a cicának.
Ha nálam helyeznéd el a cicádat, érdemes a szokásos ételét hoznod, hogy nehogy problémát okozzon a tápváltás. Ha ez valamiért nem megoldható, akkor én is tudom biztosítani az ételt felár ellenében.
Nyuszik esetén:
Nyuszik a lakótéren belül kerülnek elhelyezésre. Kölcsönketrecet (100-as) tudok biztosítani igény esetén. Ha nagyobb ketrecet vagy kifutót hoznál a nyuszinak, mindenképp külön egyeztetnünk kell, hogy tudjak annyi területet biztosítani neki. Tápot, almot, szénát tudok biztosítani felár ellenében, így ezeket nem muszáj magaddal hoznod. A nyuszi etetése minden esetben a te igényeid szerint történik, és csak azt adom nekik, amit te, mint gazdi, jóváhagytál.
Külön figyelmet fordítok arra, hogy a nálam elhelyezett nyuszók elég időt ketrecen kívül töltsenek és aktívan foglalkozzam velük. Tapasztalt és felkészült nyúltartóként saját házipatikával rendelkezem, kényszeretetésben és gyógyszerezésben is jártas vagyok, a nyuszik betegségre utaló jeleit behatóan ismerem, így biztosra veheted, hogy a nyuszód jó kezekben lesz, míg te távol vagy!
Keress bizalommal!

Amit szeretnék tudni a kutyáról/kisállatról

Csak macskákat és nyuszikat vállalok. Kutyákat és egyéb kiskedvenceket sajnos nem tudok fogadni. Ennek az oka, hogy hiszem, hogy a hozzáértés elengedhetetlen a megfelelő felügyeletnél, és ezt én a cicáknál és a nyusziknál tudom garantálni.

Nyelvek

Angol, német és magyar

Angol C2, német B1

Itt tudok segíteni kisállataival:

Elsődleges helyszín: Békéscsaba » Békéscsaba